Villa Harma Hum no.1

Erkovcici , HUM 52425, Istria Region, Croatia

Spavaća soba 4
Kupaonica 2
Bazen 1
140 m2
Parking 2
420,000 €
Opis

Otkrijte Mir u Selu Hum, Istarska Regija, Hrvatska

Dobrodošli u svoj san o domu u srcu očaravajućeg pejzaža Istre. Smješten u slikovitom selu Hum unutar općine Buzet, ovaj ekskluzivni projekt predstavlja četiri izuzetne kuće dizajnirane za suvremeni život i krajnju udobnost.

Ključne Značajke:

  • Lokacija: Selu Hum, Općina Buzet, Istarska Regija, Hrvatska
  • Vrsta Nekretnine: Nova gradnja s zadivljujućim pejzažem
  • Raspored: 2 kata, 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, 1 soba za časopise
  • Vanjski Sadržaji: Privatni bazen za svaku kuću

Savršena Mješavina Luksuza i Prirode: Svaka pažljivo izrađena kuća nudi harmoničnu mješavinu sofisticiranosti i mira prirode. Uživajte u panoramskom pogledu koji se proteže preko istarskog krajolika, pružajući svakodnevni spektakl ljepote.

Unutrašnja Elegancija: Zakoračite unutra kako biste otkrili promišljeni raspored s četiri prostrane spavaće sobe, dvije dobro opremljene kupaonice i svestranu sobu za časopise. Arhitektura se besprijekorno integrira sa okolnim okolišem, stvarajući mirnu i privlačnu atmosferu.

Vanjski Raj: Pobjegnite u vlastiti privatni raj s osvježavajućim bazenom za svaku kuću. Bilo da se opuštate uz bazen ili zabavljate prijatelje i obitelj, ovi vanjski prostori dizajnirani su za opuštanje i uživanje.

Blizina Urbanih Sadžaja: Iako selo Hum pruža miran bijeg, nikada niste daleko od pogodnosti gradske svakodnevice. Općina Buzet pruža osnovne usluge i šarmantnu atmosferu. Istražite bogatu povijest i kulturu regije, s lakoćom pristupa obližnjim gradovima.

Istražite Obližnje Gradove i Plaže:

  • Buzet: Uronite u šarm grada Buzeta, poznatog po srednjovjekovnoj arhitekturi, festivalima tartufa i živopisnoj lokalnoj kulturi.
  • Pula: Na samo slikovitoj vožnji udaljenosti, Pula nudi povijesne znamenitosti, živopisne tržnice i impresivnu obalu.
  • Beaches: Prepustite se kristalno čistim vodama istarskih plaža, uključujući one u Ičićima (35 min) i Opatiji (38 min), pružajući savršenu ravnotežu opuštanja i rekreacije.

Vaš Ulaz u Istarski Način Života: Ovo je više od doma; to je ulaz u istarski način života. Bez obzira tražite li stalni boravak ili odmor, ove kuće u selu Hum nude savršenu kombinaciju luksuza, udobnosti i prirodne ljepote.

Ne propustite priliku da jednu od ovih kuća učinite svojom. Kontaktirajte nas danas kako biste dogovorili pregled i započeli svoje putovanje prema životu nevjerojatne elegancije u srcu Istre.

Više detalja
Video prezentacija
Pokreni video

Mladen Daic

Telefon: +385 95 5512 392